pozadie

štvrtok 24. novembra 2011

PREDVIANOČNE

Moja prvá dnešná myšlienka, hneď len čo som otvorila kuky, bola napísať moje dcére, ktorá tak ako asi všetky dospelé deti nemajú samo že čas.....ešte že fungujú tie sociálne siete :-) a napísať Vám , moje blogerské spriaznené duše..... všetky Vás moc, moc pozdravujem a vyslovujem tu veľkú pochvalu nad Vašimi prácami, ste tu všetky také šikulky..... tvoríte také úžasné veci, ktoré už teraz tešia a krášlia v tento predvianočný čas ...... neviem ako to všetko tak bravúrne stíhate .....
Ja som už tiež dačo postíhala, máme už za sebou to každoročné vianočné veľké upratovanie, už máme aj predvianočnú výzdobu ( ja som si to ako každoročne troška skomplikovala, lebo to mám na dve etapy  -  predvianočná výzdoba a vianočná)...veď to poznáte,keď je už niečo dlhšiu dobu, treba to zmeniť :-), dáke obchodné stretnutia s ježiškom, dáke malé zmeny v spacej komnate (neviem prečo mi je tak nesympatický výraz "spálňa")...vlastnoručne vyrobený adventný svietnik je už nachystaný, večer si zapaľujeme sviečky, prevoniavame izby vianočným perníkovovo-škoricovým olejčekom a tak..... každý večer mám v pláne na ten druhý pofotiť..... aj Vy tak padáte do postele ako mechy ?    





Veľa pohody, veľa síl a buďme na seba dobrí!

Vaša Eva 

1 komentár:

Signora povedal(a)...

Musím se přiznat, že moje veškeré vánoční i předvánoční přípravy jsou jen ve stádiu úvah. Problém je ten, že marodím. Už jsem přemlouvala svého manžela, zda o víkendu umyje okna. Slíbil mi to. A já slíbila, že nebudu kritická, že velkoryse přehlédnu případné šmouhy na skle.
Přeji krásný nadcházející advent. Alena