pozadie

štvrtok 23. februára 2012

Láskavosť a bezohľadnosť

poznamenala môj posledný víkend.........



zbadal ,že bude foto

okamžite začal pózovať s hračkou

krásny a múdry kukuč


Láskavosť k našemu Ugovi (jack russel terier), ktorý sa u nás občas objaví ......odišiel nám  so svojím pánom  za jeho novým životom po tom, čo s nami zdieľal temer 5 rokov spoločnú domácnosť(ten psík, nie ten pán)..... a teraz je občas na obtiaž..... a tak skončí u nás, lebo je to moja srdcová záležitoť a mám preň slabosť......Uginko, si stále náš a nenechám Ťa na opateru cudzím ľuďom !


A vďaka chladnej bezohľadnosti mojej kolegyne, s ktoru zdieľam spoločný pracovný priestor so vzdialenosťou cca 1 m tvárou v tvár a jej tvrdošijnému  zotrvaniu v spoločnej kancelárii aj počas virózy a jej sprievodných javov, som sa ocitla na domácom lôžku v sprievode medikamentov počas víkendu a uplynulých troch pracovných dní...... na úkor čerpania dovolenky..... zatiaľ čo kolegyňa vytrvalo chodí do práce a bez medikamentov......vraj postačia aj hašlerky !....... týmto zdravím pani Borovičkovú......... dnes sme už opäť spolu..... ja už temer úplne vyliečená, ona je na tom stále rovnako........ a verili by ste, že jej to ani troška nie je trápne?

Aj takýto je svet.......

Majte pekné a hlavne zdravé dni a heš heš všetky chrípky a virózy!!!!! ..... a preboha, nechoďte do kolektívu, pokiaľ ste chorí...... škodíte nielen sebe, ale aj Vášmu okoliu........       

Na zdravie

Vaša Eva

4 komentáre:

Jana povedal(a)...

Ahoj Evi, tyhle lidi taky nemám ráda a mám jich kolem sebe taky dost. Chápu, že občas to jinak nejde, ale během tolika dnů se určitě dá něco dělat pro to, aby se uzdravila.
Hezké odpoledne
Jana

Eva povedal(a)...

Jani, ďakujem za podporu....všetko chápem, ale tuná ide o to, že tá pani nechodí zásadne k lekárom,pokiaľ nejde o život.....a nie pre to že by si to nemohla dovoliť, ale jednoducho to nepovažuje za potrebné, veď o nič nejde ....

Aranel povedal(a)...

Evička, napadá ma, že keď kolegyňa hašlerky ...tak ty borovičku :o)))..ale ono sa jedná asi o zprieznenu dušu pani Borovičkovú. Tak dufam, že už je dobre. Uginko je krásný a určite ti obohatí život, je to správná voľba. Už sa teším na vaše spoločné zážitky :o) Evi krásný víkedn !!!

Amelie povedal(a)...

Moc hezké fotky. Ani, i tací lidé jsou a někdy ti bezohlední převyšují.